Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ce spun liderii opoziției din Brad despre închiderea fabricii de volane de la Ribița?

Fabrica de volane KSS Ribița s-a închis, după 25 de ani de existență, au anunțat astăzi cei de la Brad24, informație preluată și de publicația noastră – Zi neagră pentru Țara Zarandului: Fabrica de volane KSS Ribița s-a închis, după 25 de ani de existență.

Ce spun liderii opoziției din Brad despre închiderea fabricii de volane de la Ribița?

  • Raul Matei, liderul de grup al consilierilor USR Brad: „Închiderea fabricii de „Volane de la Brad” deși aparține de UAT Ribița este expresia reală a regesului și a politicii de tip cartel pe care o îmbrățișează maestrul Cazacu. Nu i-a păsat de bunăstarea economică a brădenilor care lucrau acolo, singura lui grijă a fost sigilarea și punerea în „conservare” (prietenii știu ce spun) a afacerilor locale cu patroni apropiați domniei sale și înlăturarea din fașă a concurenței aducătoare de beneficii și diversitate pentru angajați, clienți. Cazacu e un edil plictisit și leneș local, poate un zbor spre București ar fi de bun augur pentru locuitorii municipiului în care mă încăpățânez să continui să locuiesc” a declarat Matei pentru Apuseni Info.
  • Dorin Sorin David, lider AUR în zona Brad, fost consilier local: „Data de 18 August 2023 va fi notată ca o zi neagră în cartea de istorie a MOȚILOR ZĂRĂNDENI. După 25 de ani de activitate, fabrica de volane KSS.RIBIȚA s-a ÎNCHIS. La un moment dat, acolo, munceau 1000 de oameni. Întrebarea este: Unde sunteți domnilor primari ai zonei ? Autorități județene, unde sunteți ? Ce soluții aveți pentru zonă și pentru toți acești oameni care si-au pierdut locul de muncă Sunteți bine, sunteți în vacanță ? Puteți dormi liniștiți ? De data asta vrem soluții, nu minciuni”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *