Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

UNTOLD a urcat pe locul 6 al topului celor mai mari festivaluri din lume! Organizatorii: Anul viitor va fi sigur în top 3

După ediția din acest an, Untold a urcat pe locul 6 al topului, după ce anul trecut a ocupat locul nouă. „Anul viitor sigur e în top 3. În sufletele fanilor for sure e locul 1 si le mulțumim tuturor celor care au votat UNTOLD”, a transmis Ioana Chereji, PR Manager UNTOLD & Neversea.

În clasamentul celor mai mari 100 de festivaluri ale lumii, festivalul de la Cluj-Napoca ocupă locul 6.

Festivalul UNTOLD a obținut o performanță extraordinară în clasamentul anual realizat de publicația britanică DJ Mag, care evaluează cele mai mari 100 de festivaluri din întreaga lume. Clasamentul este construit pe baza voturilor primite de la entuziaștii de festivaluri, reflectând astfel popularitatea și impactul acestor evenimente.

În acest an, festivalulul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente a reușit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa, UNTOLD fiind într-o companie selectă, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie). Festivalul UNTOLD a devansat festivaluri cu tradiţie precum Lollapalooza, Sziget, Amsterdam Music Festival, Sunburn, Burning Man, Parookaville sau Mysteryland.

UNTOLD a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume.

Cea de-a 8-a ediție a festivalului UNTOLD a fost o experiență, o călătorie într-un tărâm magic, alături de peste 420.000 de fani și cele mai mari nume din industria muzicală: Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana și cei mai mari DJ ai lumii: David Guetta, Marin Garrix, Armin van Buuren, Alok, Steve Aoki, Alesso, Tale of Us, Eric Prydz sau Boris Brejcha.

Și festivalul Neversea a fost votat de fani în Top 100 Festivals. In acest an cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, Neversea urcă 10 poziții în clasamentul DJ Mag și ocupă locul 41. Fanii se pot înregistra pentru ediția de anul viitor a festivalului accesând: neversea.com/register

În 2023 voturile înregistrate au venit de la fanii de festival din întreaga lume. Liniile de vot au fost deschise în perioada 26 aprilie – 21 iunie, pentru ediția din acest an a Top 100 Festivals au votat doar fanii festivalurilor.

Când faci ceea ce faci cu pasiune, profesionalism si cu mindsetul de a te autodepasi de fiecare data, rezultatele nu intarzie sa apara. @untoldfestival este pe locul 6, în topul mondial al festivalurilor de toate felurile (pop, rock, electro, arts etc)! Performanța asta este deopotrivă a celor care fac UNTOLD, dar si a tuturor celor care susțin festivalul. De la fanii care revin an de an, la oamenii care încearcă festivalul pentru prima data, la artiști, la parteneri și pana la comunitatea locală. Cataloghez performanța aceasta ca un motiv de mândrie pentru mine ca român, un motiv de mândrie pentru echipa UNTOLD, un motiv de mândrie pentru Cluj-Napoca, cât si pentru România”, a afirmat și Edy Chereji, co-fondator al festivalului Untold.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *