Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Anul școlar, administrativ, a început mai repede în zona Huedin

Pe parcursul acestei săptămâni, la inițiativa doamnei Marinela Marc, Inspector Școlar General al județului Cluj, doamna prefect Irina Munteanu, alături de reprezentanți ai Instituției Prefectului, a participa la o serie de întâlniri zonale, inclusiv în zona Huedin, la care au luat parte primarii și reprezentanți ai administrațiilor locale din fiecare zonă a județului și cu directorii unităților de învățământ. Alături de doamna prefect și de doamna Inspector Școlar General, din partea autorităților județene au fost prezenți reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului și ai Direcției de Sănătate Publică.

„Orașul Huedin a găzduit o întâlnire zonală, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, la care au participat directori ai școlilor din zonă, primari, reprezentanții Instituției Prefectului Județului Cluj, ai Direcției de Sănătate Publică și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al Județului Cluj.

Întâlnirea a avut scopul de-a identifica aspecte legate de buna funcționare a unităților de învățământ din zonă, în perspectiva începerii anului școlar 2023-2024.

EDUCAȚIA și SĂNĂTATEA rămân în continuare priorități strategice ale administrației publice locale ale orașului Huedin și vom continua investițiile în aceste domenii” a declarat după eveniment, primarul din Huedin, Mircea Moroșan.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *