Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Mii de oameni au participat la Zilele Orașului Câmpeni

Mii de oameni au participat la Zilele Orașului Câmpeni, organizate weekendul trecut, la diferite acitivități.

„Am avut în acest an, trei zile de distracție și relaxare. Zilele Orașului Câmpeni au fost condimentate cu de toate: spectacole, artiști talentați și consacrați: Talisman, Feli, Lupu și Cornelia Rednic, fanfară, majoretele de la Arieșul Ritmic, ansambluri folclorice din diverse zone ale țării, concerte Liviu Burz și Cornel Borza, expoziția meșterilor populari.

Cei mici au avut parte de o mulțime de surprize și activități pregătite special pentru ei: ateliere creative și jocuri pentru copii, pictură pe față, tobogane, căsuțe cu bunătăți, trenuleț, concurs de șah, demonstrații de Zumba și karate, grupul Minisong, dar și alte activități distractive.

Ne-am bucurat cu toții de o reprezentație pe cinste a elevului Luca Negrea Alexandru, în vârstă de 9 ani, care a reprezentat cu cinste Câmpeniul și județul Alba la Campionatul Național de Karting.

Felicitări micului pilot, profesorului care îl pregătește și părinților.

A fost sărbătoarea dumneavoastră, dragi locuitori ai orașului Câmpeni. Mulțumesc tuturor pentru prezență, pentru că ați venit în număr atât de mare la eveniment (peste 4000 doar duminică seara) și pentru că ați dat dovadă de un înalt spirit civic și centrul orașului nostru este curat ca și când nu ar fi fost niciun eveniment aici.

Mulțumesc de asemenea polițiștilor, jandarmilor, celor de la ISU care s-au implicat și au ,,vegheat” orașul în aceste trei zile de sărbătoare, precum și celor care au răspuns invitației de a face parte din programul ,,Zilelor Orașului Câmpeni”. Și nu în ultimul rând, mulțumesc echipei mele din Primărie care a muncit pentru pregătirea acestui eveniment. Ați fost cu toții minunați!” a anunțat primarul Cristian Dan Pasca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *