Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

A mai fost făcut un pas pentru modernizarea pieței agroalimentare din Beiuș

A mai fost făcut un pas pentru modernizarea pieței agroalimentare din municipiul Beiuș, după ce în Consiliul Local Beiuș a fost aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico -economice și a indicatorilor tehnico -economici faza PT pentru obiectivul de investiții “Modernizare piața agroalimentara Municipiul Beiuș”

„Ne propunem să construim o nouă piață agroalimentară în locul celei actuale. Motivul acestei inițiative este că infrastructura existentă a pieței a rezultat din intervenții succesive pe parcursul a peste 50 de ani, transformând-o într-un spațiu care nu mai corespunde standardelor actuale.

Obiectivele noastre vizează crearea unui spațiu modern, dotat cu spații comerciale, mese pentru bazar, flori și produse agroalimentare, vitrine frigorifice pentru zona de lactate/oua, boxe de depozitare pentru comercianti, un spațiu de food-court (restaurant și locuri de servit masa) și spații administrative. De asemenea, dorim să modernizăm infrastructura, introducând drumuri de incintă, parcări, trotuare pietonale și piste pentru biciclete. Un alt aspect important al proiectului este implementarea unei instalații de climatizare eficiente, pentru a asigura un mediu plăcut și sustenabil pentru toți vizitatorii, atât vara, cât și iarna, sprijinit pe baza unui sistem de panouri fotovoltaice” au explicat utilitatea modernizării, oficialii primăriei Beiuș.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *