Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Elevi ai Liceului Tehnologic de Transport Feroviar din Simeria au vizitat ministerul familiei, tineretului și egalității de șanse

Mai mulți elevi ai Liceului Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria au aflat cum se desfășoară o zi din activitatea unui ministru.

„Am avut plăcerea să primesc în vizită la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse 33 de elevi și 15 cadre didactice de la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar Anghel Saligny din Simeria, județul Hunedoara.

Tinerii vizitatori sunt toți elevi sau absolvenți cu rezultate excepționale, olimpici de top și șefi de promoție. Le-am vorbit despre proiectele de tineret pe care ministerul le are, despre planurile de viitor pe această componentă și am făcut un apel către acești adolescenți să se implice în acțiuni de voluntariat în centre de plasament.

Vizita elevilor din Simeria face parte din proiectul turistic <<Vacanță și cunoaștere – România mea frumoasă>>- Excursie tematică <<La pas prin România>> 2023, susținut de Primăria și Consiliul Local Simeria.

Felicitări domnului primar Iulius Bedea pentru susținerea acestui proiect! O felicit de asemenea și pe doamna director Mărioara Cernescu pentru inițiativă și implicare, iar copiilor le doresc succes în noul an școlar!” a declarat după vizită, Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *