Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Comuna Chisindia a început demersurile pentru introducerea rețelei de canalizare menajeră

Comuna Chisindia a început demersurile pentru introducerea rețelei de canalizare menajeră. În acest sens, Primăria a solicitat votul aleșilor județeni pentru acordarea dreptului de uz și servitute de trecere asupra unor terenuri aflate pe razele comunelor Buteni și Chisindia.

„Administrația comunei a făcut această solicitare având în vedere faptul că traseul rețelei de canalizare este prevăzut în zona adiacentă a drumului județean 793 care traversează localitățile Chisindia și Buteni”, a subliniat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Primarul din Chisindia: Vor fi 10 km de rețea

„Suntem în stadiul de licitație, cu termen 15 septembrie. Este o lucrare ce va asigura canalizarea în comună, fiind vorba despre 10 km, cu o valoare de aproximativ 7 milioane de lei, fără TVA. Toată lumea dorește canalizare și de aceea am început să muncim pentru acest obiectiv. Stația de epurare va fi la Buteni. Sperăm că peste 2 ani să finalizăm această lucrare și să putem apoi să ne îndreptăm și spre satele aparținătoare”, a declarat Ionel Pașca, primarul din Chișindia.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *