Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Comunele Călățele, Mănăstireni, Râșca și Beliș vor fi alimentate cu apă potabilă

Compania de Apă „Someș” S.A., operator regional aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind alimentarea cu apă în comunele Călățele, Mănăstireni, Râșca și Beliș din sursa orașului Huedin.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este un pas important pe care îl facem în vederea alimentării cu apă a zonei de munte. Prin intermediul acestei investiții, care reprezintă o prioritate a Consiliului Județean, vom contribui la creșterea calității vieții locuitorilor, precum și la dezvoltarea și creșterea atractivității investiționale și turistice a acestui întreg areal.”

Astfel, vor fi realizate conducte de alimentare cu apă cu o lungime totală de peste 52,3 km, 7 stații de pompare a apei și 5 rezervoare de înmagazinare. Atât funcționarea rezervoarelor, cât și a stațiilor de pompare, va fi automatizată și monitorizată, inclusă în sistemul SCADA al Companiei de Apă „Someș” S.A.

Valoarea totală estimată a investiției este de 24.580.213,81 lei, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind data de 21 septembrie 2023, ora 15.00.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *