Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Accident soldat cu șase victime, pe DN76, Deva-Oradea, între Băile Felix și Hidișelu de Jos

În cursul zilei de joi, 31 august a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru salvarea a patru adulți și doi minori, răniți în urma unui accident rutier produs între două autoturisme, pe DN 76, între Băile Felix și Hidișelu de Jos.

La ora 12.04, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor (ISU Bihor) a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 76, la ieșirea din Băile Felix spre Hidișelu de Jos, eveniment în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau șase persoane.

Pentru salvarea victimelor, ISU Bihor a mobilizat imediat la fața locului, pompierii Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea și o autospecială de primă intervenție și comandă, două echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, cu autospeciala de transport victime multiple și ambulanța SMURD a subunității, un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție 1 Mai, cu o autospecială de stingere, autospeciala SMURD de intervenție a medicului de urgență și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Echipajele SMURD și SAJ au evaluat cele șase persoane rănite în urma accidentului (din care patru adulți și doi minori) și le-au acordat îngrijirile care se impuneau, transportându-le ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor.

Nu s-a impus intervenția echipajului de descarcerare. Pompierii militari care încadrează autospeciala de stingere au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor la locul producerii accidentului.    

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *