Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Alba Iulia are un nou mall, care poate concura cu cele din Cluj

Compania Prime Kapital a inaugurat, pe 31 august 2023, Carolina Mall în Alba Iulia, cel mai mare centru comercial din județul Alba, în urma unei investiții de 47 de milioane de euro.

Cu o suprafață construită totală de peste 33.100 mp și o capacitate de peste 1.100 de locuri de parcare, Carolina Mall găzduiește peste 70 de magazine, între care primul hipermarket Carrefour din Alba Iulia, o zonă de servicii și fashion, o zonă de food court, precum și o terasă cu un decor deosebit.

Carolina Mall este situat pe strada Alexandru Ioan Cuza, în vecinătatea cartierului Ampoi, programul de funcționare fiind zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00, respectiv 07:00 – 22:00 pentru clienții Hipermarketului Carrefour.

Printre brandurile internaționale și naționale prezente în noul mall se numără: Carrefour Hipermarket, Reserved, Douglas, Teilor, Splendor, C&A, New Yorker, LC Waikiki, Smyk, Ac&Co, Sizeer, Maxximus, Kenvelo, Office Shoes, Tom Tailor, Sport Vision, Hermosa, Tezyo, Maniphest, Sinsay, Animax, CCC, Sportisimo, Cropp, Colin’s, Altex, Hiper-farmacia Dr. Max, Deichmann, Flanco, Hervis, House, HelpNet, 4F, BookCity, Lensa, Banca Transilvania, Bunătăți Ardelenești, Senneville, DM, Marco Gold, Noriel, Marelbo, Meli Melo, Pepco, Inmedio. La etaj, în zona de food court & entertainment, vizitatorii se pot bucura de branduri precum KFC, Spartan, Mesopotamia, Donuterie, Fryday, Let’s Play, The Jack Slots&Roulette. Tot aici s-a deschis și o sală de fitness StayFitGym.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii companiei activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu. În România, Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, cu o echipă de peste 300 de specialiști în domeniul imobiliar.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *