Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Lidia Buble este revoltată de prețurile de la Aeroportul din Cluj: 24 de lei o cafea! Aici trebuie să fii milionar ca să-ți iei și sandvici și de astea!

Lidia Buble mai tot timpul călătorește şi este obişnuită cu preţurile din aeroporturi. De data aceasta, pentru un spectacol în Cluj-Napoca, a ales să ia din nou avionul. După aterizare, şi-a cumpărat din aeroport o cafea şi o apă, însă a rămas șocată când a aflat cât trebuie să plătească pentru cele două produse.

„Nu există așa ceva. Deci, cafeaua asta, care e numai un pic, și cu apa asta au fost 34 de lei în aeroport. Deci, serios vorbesc, cum să coste o cafea normală și cu o apă plată la jumătate 34 de lei? Bă, voi realizați ce prețuri?! Mie când mi-a zis tanti aia la casierie am zis că își bate joc de mine. Am mai întrebat o dată, zic: ”Cât? 34 de lei”. Cum să coste atât? Se uită lumea la mine că mă minunez la prețuri. Mie nu mi se pare normal, cum să dai pe o cafea… M-am gândit că-mi cere vreo 15 lei, că zic că sunt în aeroport și e mai scump. Apa a fost zece lei, deci voi vă dați seama că a fost cafeaua asta 24 de lei?! Eu am rămas proastă. Mie nu mi se par normale prețurile astea, îmi pare rău! Îți fac reclamație, aeroportule. Îți fac reclamație pentru că nu mi se pare normal. Aici trebuie să fii milionar ca să-ți iei și sandvici și de astea. Nu-s zgârcită, sunt mână largă, niciodată nu știu câți bani am, dar prețurile astea chiar nu-s normale. Mai bine știi că rabzi, bei apă de la robinet. Stau să mă gândesc cât e o ciocolată, sucul cât o costa, un sandvici sigur e 50 de lei”, a spus Lidia Buble, pe contul personal de Instagram.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *