Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Primul concept Sense4FIT GYM ajunge și la Cluj: Dani Oțil, Alina Ceușan și Marius Berbecuț sunt invitați speciali

Primul concept Sense4FIT GYM ajunge și la Cluj în 7 septembrie: Dani Oțil, Alina Ceușan și Marius Berbecuț sunt invitați speciali.

„Primul concept Sense4FIT GYM din Cluj se deschide, alături de Best Gym, pe 7 septembrie, la ora 18:30, cu un eveniment plin de energie și invitați speciali – Dani Oțil, Alina Ceușan și Marius Berbecuț!

Te așteptăm cu multă poftă de sport, să descoperi experiența inedită Sense4FIT GYM – circuite inovative de antrenament, echipamente de top, experți de fitness și de nutriție, dar și o comunitate electrizantă! Ne vedem acolo!” au anunțat organizatorii.

„Piața din Cluj este una extrem de importantă pentru brandul Sense4FIT și ne dorim să fim lideri de piață în urmatoarele 24 de luni. Alături de partenerii noștri de la Best GYM cu siguranță suntem mai puternici și putem ajuta oamenii să își atingă scopurile și să devină cea mai buna versiune a lor. Conceptul nostru este unic și are ca scop să ajute oamenii să vadă fitnessul și sportul dintr-un total alt unghi, dar cel mai important, să le ofere rezultate” a anunțat Antonio Enache, cofondator şi CEO al Sense4FIT.

Antonio Enache, cofondator şi CEO al Sense4FIT

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *