Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) Cum arată una dintre cele mai moderne școli de la sat din România? Școală din Căbești se poate vizita la Zilele Porților Deschise!

Vineri, 08 Septembrie 2023, se organizează ziua porților deschise de la Școala din Căbești, una dintre cele mai moderne unități de învățământ din zona rurală din România.

„Anul trecut clădirea școlii a fost modernizată în cadrul unui proiect amplu, fiind implementat și conceptul „smart school”, prin care elevii și dascălii beneficiază de tehnologie și softuri pentru educația digitală.

Anul acesta a fost amenajată curtea școlii în dorinţa de a creea copiilor un spaţiu în aer liber pe măsura infrastructurii aflate deja la dispoziţia lor în interior.

Curtea şcolii urmăreşte aceeaşi idee care a stat la baza restaurării şi modernizării clădirii şcolii: Un loc modern, actual, plăcut şi atrăgător, complet pentru un învăţământ de calitate!

Este un paradis al copiilor cu jocuri pe asfalt, jucării care îi provoacă la mișcare, loc pentru ore în aer liber sub umbra nucului bătrân, loc pentru cinema în aer liber și o mini grădină japoneză care să-i îndemne pe învăţăcei la aspiraţii înalte!

Vă așteptăm cu drag la Căbești să ne fiți alături în acest moment important al comunității noastre” a anunțat primarul Corina Ene.

Agenda evenimentului:

  • 17:00– Welcome coffe&vată pe băț – Curte Școala Gimnazială Căbești;
  • 18:00– Discurs primar Corina Ene și invitați;
    ➢ Vizitarea Școlii Gimnaziale;
    ➢ Discuție cu conducerea școlii și cadrele didactice;
  • 20:45 – Cinema în aer liber & popcorn pentru copii și nu numai;

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *