Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Nemulțumiri în AUR Hunedoara, legate de „transferurile” recente de la PNL: Liberalii hunedoreni nu plâng după 0,002%! Primar liberal: Și o mână de doieri era mai competentă!

Să o luăm cu începutul. În 2020, când AUR Hunedoara își făcea listele pentru locale, ca să nu mai amintim pentru Parlament, nimeni nu dădea 2 bani pe această formațiune politică. 90% dintre politicienii din Hunedoara nici nu auziseră de această formațiune când Apuseni Info anunța – „Naționalistul român George Simion a ajuns în Țara Moților, la Brad!

Pe atunci, unii din Hunedoara au râs de articolul nostru, aceiași pitecantropi politici care astăzi salivează să intre în AUR pentru că în PSD sau PNL Hunedoara nu au loc.

Însă, surpriză! Conducerea județeană AUR nu este formată din diletanți, ci din oameni absolut normali, care are 4-5 lideri smart, care înțeleg că cine vrea să se pună acum bou în fața carului, trebuie să tragă mai tare de 10 x ca cei intrați în AUR în 2020 sau 2021.

Noi vă invităm să citiți azi articolul celor de la Hunedoara 9, e chiar interesant – Revolta AUR în social media: ”Munca tuturor membrilor AUR Hunedoara este aruncată la gunoi de către Potecă, Surgent și Balint”!

Și vă mai invităm să meditați la următorul aspect: Conducerea AUR Hunedoara NU va fi schimbată de cea națională pentru că este una dintre cele mai performante din Ardeal, eventual premiată, iar cei care nu au fost capabili să ajute primarii PNL Hunedoara, fugind din partid pentru a-și salva fotoliile, cu siguranță că nici la AUR nu vor face performanță.

Prin urmare, nemulțumirile unor membri ai AUR Hunedoara, că la masa pusă se adună profitorii, teoretic sunt justificate dar practic nu, pentru că vor trebui să muncească acei profitori de 10 x cât NU au muncit în PNL.

Pe de altă parte, bine că și PNL Hunedoara s-a curățat de astfel de „vedete” politice, spre zero uninominal dar „topul de pe lume” când au fost puse de partid pe listă la alegeri.

Vizavi de alintații din PNL care vor să plece sau au plecat, un primar liberal ne-a declarat următoarele: „Și o mână de doieri era mai competentă decât „fata mare” care se plânge că nu l-a apreciat partidul. Haideți să fim serioși, unii și alții se visează mai tari decât sunt. Să vină ei la bază, la vot, că nu fac 2 bani uninominal”

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *