Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Doi tineri, din Tileagd și Tinăud, au fost depistați drogați la volan de polițiști

Joi, 7 septembrie a.c., la ora 00.50, pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Aleșd, județul Bihor, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Tot joi, 7 septembrie a.c., la ora 05.05, pe drumul județean 108I – Țețchea, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din localitatea Tinăud, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism.

Și în acest caz, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul de 21 de ani ar fi consumat susbtanțe cu efect psihoactiv.

Celor doi conducători auto le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *