Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ienci: Pe strada Moților din Brad sunt cratere impracticabile chiar pentru mașinile offroad. Puneți vieți în pericol și distrugeți sute de mașini!

Editorialistul șef Apuseni Info, Voicu Ienci, dă cu biciul în lucrările execrabile de pe DN74 (gaz) Brad-Țărățel-Crișcior și trage un semnal de alarmă: Pe strada Moților din Brad sunt cratere impracticabile chiar pentru mașinile offroad. Puneți vieți în pericol și distrugeți sute de mașini!

„Domnilor din administratia publica locala. Inteleg dificultatile cu care dati piept intr-un context financiar departe de a fi favorabil, inteleg si sper ca santierul retelei locale de gaz pe drumul Brad-Criscior va fi inlocuit in cel mai scurt timp de santierul refacerii drumului.

Totusi, domnilor, PE STRADA MOTILOR SUNT CRATERE IMPRACTICABILE CHIAR PENTRU MASINILE OFFROAD. PUNETI VIETI IN PERICOL SI DISTRUGETI SUTE DE AUTOVEHICULE, PENTRU CARE BRADENII VA PLATESC ANUAL IMPOZIT.

Ma asteptam macar la o solutie temporara, la o minima intelegere si consideratie pentru cetatenii acestui oras, pe o ruta cu trafic comparabil cu cel din centru.

Piatra concasata, neinsotita de un liant, cat de cat, necompactata decat superficial, se duce la prima ploaie. Aceasta nu este si nu poate reprezenta decat risipa a unei resurse, nu solutie temporara.

Devizul general al lucrarii contine refacerea covorului asfaltic. Mai mult, nu puteti renunta la el, fara a intra in coliziune cu alte prevederi legale privind administrarea unui drum si reglementarea traficului public printr-un santier.

Si mai mult, lucrarea are o semnalizare de tot rasul, daca nu ar fi de plans si nu ar fi o incalcare a unor norme imperative, de siguranta publica.

Tot legea spune ca investitia, cu situatiile de lucrari aferente, trebuie sa se inchida pe devizul general -valori, capitole si articole. Cum si ce decontati constructorului, cand lucrurile arata asa cum arata?

Domnule primar, ati mai avut in trecut probleme cu Curtea de Conturi, nu putine. Ganditi-va ce probleme puteti avea daca pe strada Motilor se intampla vreun accident. Chiar merita niste eforturi onest depuse, sa fie anulate si denigrate de vreo intamplare nefericita?

V-am pastrat saptamani prezumtia de buna credinta. Nu am cum sa va mai cred, pe masura ce timpul trece si bataia de joc de o imporanta parte a cetatenilor acestui municipiu creste. Nu transformati bune intentii in nesimtire. Ar fi pacata trăznit Voicu Ienci pe o rețea de socializare.

Loading

1 thought on “Ienci: Pe strada Moților din Brad sunt cratere impracticabile chiar pentru mașinile offroad. Puneți vieți în pericol și distrugeți sute de mașini!

  1. Nimic nou ! Cel din Crișcior se ‘combină’ cu pesedistele din Brad , iar cel din Brad cu penelistele din Crișcior. Banii de drum s-au dus pe ‘amante’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *