Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Prețuri de Țebea: 64 de lei 2 cârnați și o porție de cartofi! Zici că-i la Mamaia nu în Țara Zarandului

Comercianții care se adună la comemorarea lui Avram Iancu și vând produse alimentare destul de gustoase, și în acest an confundă Țebea cu Mamaia la prețuri.

„Am plătit sâmbătă după-amiază 64 de lei 2 cârnați și o porție de cartofi. Totuși sunt prețuri exagerate și fără justificare dar comercianții de ocazie profită pentru că lumea e obișnuită să vină la Țebea și după două beri merge și un mic, un cârnaț sau un grătar.

Dacă vrei să servești o masă copioasă și cu murături și două feluri, fără 100 RON nu scapi” ne-a declarat un brădean mirat de prețurile de Mamaia de la Țebea.

Serbările Naționale de la Țebea au loc în fiecare an, la început de septembrie.

Ceremonialul de la Țebea, dedicat omagierii lui Avram Iancu, va începe duminică la ora 10:30 cu o slujbă religioasă, săvârșită de un sobor de preoți la mormântul lui Avram Iancu, urmată de evocarea istorică a a evenimentului, discursuri și de depuneri de coroane de flori la mormântul „Crăișorului”. Oficialități locale, județene și naționle vor depune coroane de flori peste locul în care își duce somnul de veci marele erou transilvănean, Avram Iancu. Ceremonialul se va încheia cu defilarea Gărzii de Onoare.

Serbările Naționale de la Țebea vor continua, de la ora 14:30, cu un spectacol folcloric, susținut de formații și interpreți cunoscuți de muzică populară. Spectacolul folcloric va fi prezentat de Iuliana Tudor și va fi transmis în direct de TVR 1.

Loading

1 thought on “Prețuri de Țebea: 64 de lei 2 cârnați și o porție de cartofi! Zici că-i la Mamaia nu în Țara Zarandului

  1. Ăștia sunt românii. Profită de un eveniment național ca să-și jupuiască conaționalii. Rușine acestor comercianți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *