Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cazacu: Proiectul distributiei de gaz metan in Brad se deruleaza conform graficului de execuție

Primarul din Brad, Florin Cazacu, anunta ca proiectul privind distributia de gaz metan in municipiul Brad se deruleaza conform graficului de execuție.

„Lucrările din cadrul proiectului sunt complexe, presupun multă atenție si calitate sporită. In acest moment, la aproape 6 luni de la inceperea lucrărilor, sunt realizați peste 30 km de rețea din cei aproape 60 de km prevăzuti în proiect” a anunțat Florin Cazacu.

imagini din timpul lucrarilor de pe strada Spitalului, executate in seara zile de 12 septembrie 2023

Primarul din Brad explică că după finalizarea lucrărilor din Brad se va trece la refacerea drumurilor afectate: In aceasta etapă s-a trecut la introducerea conductelor cu sectiuni mari, in unele zone centrale din oraș si se lucreaza la proiectarea Stației de Reglare, Măsurare Predare (SRMP), pentru care s-a obtinut avizul tehnic de racordare la sistemul de transport gaze naturale, emis de către S.C. TRANSGAZ S.A.

Pe parcursul derulării proiectului, este evident că se creează un mare disconfort, in special din cauza afectarii majore a infrastructurii rutiere.

Este evident ca se va interveni, de indata ce este posibil, la REFACEREA DRUMURILOR AFECTATE!

Uneori se lucrează pe santiere până seara târziu, in special pentru finalizarea programului zilnic si evitarea problemelor din trafic.

NE CEREM SCUZE PENTRU DISCONFORTUL CREAT!

In perioada urmatoare se analizeaza procedura de predare a unor porțiuni din drumul DN 74, Brad-Crișcior, pentru începerea lucrărilor de reparație capitală a drumului, proiect derulat de Primaria Municipiului Brad prin programul Anghel Saligny” a anunțat primarul din Brad.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *