Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cum să fii în formă, pe tot parcursul anului, cu ajutorul cupoanelor de reduceri

Sănătatea este foarte importantă pentru fiecare dintre noi, la orice vârstă. Dieta, exercițiile fizice, suplimentele nutritive și, în caz de boală, medicamentele, toate acestea contribuie la un optimizarea funcțiilor corpului nostru. De multe ori însă, costă destul de mult să ne menținem într-o formă fizică bună. Există însă și soluții pentru acest lucru!

O soluție simplă, la îndemâna oricui, este site-ul de discount-uri Kuplio. Acest portal este de fapt un motor de căutare, unde vizitatorii pot găsi reducerile oferite de magazinele lor online preferate. Actualizat mereu cu cele mai noi informații, Kuplio oferă celor interesați vouchere de reducere pentru sute de magazine online din România, fiind astfel foarte util pentru bugetul cumpărătorilor români.

De exemplu, cei care caută tratamente ieftine pentru diferite afecțiuni, pot găsi aici un cod reducere drmax, iar cei care vor să-și crească masa musculară când merg la sala de fitness pot folosi cod reducere myprotein. Însă nu doar leacuri, suplimente, accesorii pentru sport și cosmetice se găsesc aici. Există multe alte categorii de produse care pot fi achiziționate la preț mai mic cu ajutorul codurilor de reducere Kuplio.

Un segment foarte bine reprezentat este cel al îmbrăcămintei și încălțămintei, dar sunt numeroase ponturi și pentru alimente și băuturi, mobilier și amenajări interioare și exterioare, dar și electronice și electrocasnice. Pe lângă vouchere, se pot găsi pe acest site și cataloagele diferitelor magazine în format electronic, informații despre campanii de reduceri ale diverselor branduri, lichidări de stoc, știri despre evenimente speciale de shopping (cum ar fi Black Friday), sfaturi și recomandări în secțiunea de blog, precum și un newsletter pentru cei care vor să afle mereu primii când apar noutăți în acest domeniu.

Compania care administrează site-ul s-a extins la nivel regional, oferind același gen de servicii pentru clienți aflați în 12 țări din Europa centrală și de est. Kuplio lucrează cu foarte multe firme care vând produse pe internet din această parte a continentului în sistem de marketing afiliat, win-win pentru ambele părți, aducând mai multe vânzări pentru magazinele online și prețuri mai mici pentru cumpărători.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *