Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

A fost dată în folosință rețeaua de gaze naturale din Someșu Rece, Gilău

Consiliul Județean Cluj continuă modernizarea comunelor clujene, prin dezvoltarea infrastructurii și asigurarea serviciilor publice necesare unui trai la standarde europene.

În acest context, joi, 14 septembrie a.c., a fost dată în folosință rețeaua de gaze naturale din localitatea Someșu Rece, comuna Gilău, recent extinsă.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Extinderea rețelei de gaz a devenit acum o realitate în care vor trăi cei peste o mie de locuitori ai satului. Aceasta va deservi nu doar gospodăriile, ci și instituțiile sau agenții economici care își desfășoară activitatea aici. Se știe foarte bine că zona este una accesată și de mulți turiști, datorită frumuseților naturale care înconjoară satul. Adăugând și confortul modernității, sunt sigur că Someșului Rece i se vor deschide noi perspective de dezvoltare.”

Reamintim faptul că rețeaua de gaze naturale a fost extinsă pe o lungime de 9 km de la Gilău către Someșu Rece, fiind realizate 280 de branșamente.

Consiliul Județean Cluj a contribuit la realizarea rețelei centralizate de gaze naturale, alocând, în acest sens, suma de 1.000.000 de lei.

Proiectul, derulat de Primăria comunei Gilău, cu sprijinul forului administrativ județean, are o valoare de 3.544.247,68 lei.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *