Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(OPNIE) Voicu Ienci: La Brad, dandy-ul PeNeLe e majordom PSD

Liberalii brădeni ne-au obisnuit cu fite si fasoane, cu electoratul lor mai bun decat al altora, cu vana pedelista, si fason de mosier antreprenor, in limuzina germana, cu argat si vizitiu. Doar ne-au obisnuit, pentru ca, in conditiile actuale, motorul de 3000 nu mai are cai, ci martoage scheletice si obosite.

Mai mult, cred ca nici nu mai putem vorbi de un bolid, ci de o remorca schioapa, ce se roaga sa fie trasa de PSD in Consiliul Local din 2024.

PSD are si el nevoie de remorca asta. E in evidenta repliere si reculegere si intelege o perspectiva trista, cu doar sase consilieri rosii in viitoarea legislatura.

Uffff, ce chin, ce dor, ce jale …cu santieru’-mi trag la gioale!

Asa ar putea spune primarul Cazacu in prag de alegeri, dupa ce s-a miscat binisor intr-un mandat, dar nu suficient de bine, pentru ca intra cu debandada si deranj maxim in oras, pana in buza cabinei de vot. Gazul, restantele la apa, drumul spre Criscior, sparturile peste tot deranjeaza, enerveaza, iar domnul primar stie ca asta produce hemoragie de voturi.

Sandramaua socialist-liberală la putere la Brad, incropita pervers in 2020, stie ca mare parte din electoratul captiv va sta acasa sau, mai rau, va vota AUR, ca e posibil ca oamenii sa puna de o mini-revolutie la urne, care sa o lase fara majoritate.

Pentru ca PSD are remorca, e normal sa o puna si pe asta sa mai care din greutati, iar dandy-ul devenit majordom cu vise umede si polutii pentru influenta in politica si la primadone, sau cu cosmaruri fiscale, dupa imprejurari, trebuie sa isi faca treaba conform fisei postului.

Unui dandy liberal ii sta bine cu servitori proprii si harnici, in speta de fata cu un ageamiu oparit prin politica si sindicat, pe care dragutul nostru personaj cu unghiutele facute la mani-pedi si batistuta in buzunar il trimite pe post de infiltrat la dusmanul AURit.

Socoteala e simpla, dar cam idioata si utopica: sluga buimaca sa puna alti doi argati pe locuri eligibile, care sa tradeze cu orice ocazie in favoarea sandramalei, in special cand o fi de ales vicele.

Urata si perversa socoteala in capul dandy-ului liberal devenit majordom pesedeu, asa de urata, ca se vede din avion si de la Deva, de rade toata protipendada judetului de tentativa talhareasca si prosteasca in acelasi timp.

Draga liberalule, mai incearca scheme de astea in politica bradeana. Ne amuza teribil cum faci pe lordul, cand tu esti un majordom cam prost si nepregatit.

Despre Voicu Ienci

Absolvent al Facultatii de Drept -Universitatea Babes-Bolyai (2000) si al Certificatului Profesional in Management -The Open University (U.K. 2013), Voicu Ienci este antreprenor si pasionat de istorie si politica.

Ideologic, este profund atasat conservatorismului clasic si un apropiat al viziunilor crestine pro-viata si pro-familie

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *