Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Actiune de ecologizare in Brad. Florin Cazacu: Mulțumim celor 220 de voluntari care au colectat 145 de saci cu deseuri!

16 Septembrie- Ziua de Curățenie Națională 2023 – Let’s Do IT, Romania, la Brad, și în acest an: Voluntari și angajați ai primăriei au ecologizat mai multe zone din Brad.

„Activitate la care în fiecare an participă foarte mulți voluntari din municipiul Brad.

Mă bucur că și în acest an, 2023, alături de Primaria Municipiului Brad, au participat principale instituții, asociații și voluntari, care prin acțiunea lor de curățare a deșeurilor abandonate pe domeniul public doresc să tragă un semnal de alarmă cu privire la necesitatea păstrării curățeniei și a unui mediu înconjurator sănătos!

De asemenea, prin gestul lor, voluntarii doresc să sancționeze în mod simbolic pe cei care abandonează aceste deșeuri în spații publice.

Felicitări unităților de învațământ, spitalului municipal, unității militare, jandarmeriei, ocolului silvic, asociațiilor de proprietari, voluntarilor, în special tineri, și administrației publice locale pentru implicare și participare!

Mulțumim celor 220 de voluntari care prin actiunea lor au colectat 145 de saci cu deseuri!

Impreună trebuie să milităm pentru păstrarea unui mediu curat, pentru sănătatea tuturor!” a anunțat primarul din Brad, Florin Cazacu.

Loading

2 thoughts on “Actiune de ecologizare in Brad. Florin Cazacu: Mulțumim celor 220 de voluntari care au colectat 145 de saci cu deseuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *