Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad, gazdă a proiectului Zero Waste: Elevi și profesori din Polonia, Portugalia și Turcia au fost implicați în proiect!

În perioada 17-22.09 Liceul Teoretic „Avram Iancu” Brad a fost gazda ultimei vizite de mobilitate în cadrul proiectului Erasmus+,,Zero waste”.În cadrul acestui proiect au fost implicați alături de noi elevi și profesori din 3 țări partenere: Polonia, Portugalia și Turcia.

„Scopul proiectului a fost de a promova bune practici de mediu care sa crească gradul de conștientizare că resursele mediului sunt epuizabile.Pe parcursul întregii săptămâni s-au desfăsurat acțiuni de diseminare, de educare a generațiilor pentru a reutiliza și recicla, pentru a conserva resursele mediului, activități cultural-artistice (plimbări,workshop-uri), confecționarea unor căsuțe de păsari din materiale reciclate, plantarea de semințe de flori în parcul liceului precum și un târg de economie circulară.

A fost o săptămână încărcată de schimb de informații, de experiențe educative inedite în care am învățat ca reușita nu este în perfecțiune ci în a asculta pe cel de lângă noi și a ști că putem conta unul pe celălalt. Putem defini această săptămână nu ca întâlnirea finală a proiectului „Zero waste schools” ci ca începutul unei prietenii fără frontiere” au anunțat oficialii liceului din Brad.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *