Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Pollyanna Hangan: Gașca Ciolacu&PNL vrea să naționalizeze pilonul 2 de pensii

În timp ce Guvernul României se pregătea, marți, să-și asume răspunderea în Parlament pe pachetul de măsuri fiscale, printre politicieni și jurnaliști a început să circule o hârtie cu așa zise amendamente aduse proiectului guvernamental, printre care figura și unul care ar fi desființat Pilonul II de pensii private. 

Amendamentul nu a fost asumat de niciun partid de la guvernare, PSD și PNL anunțând că nu sunt de acord cu așa ceva. Ministrul Marcel Boloș a fost chestionat de către colegii de la PNL și a negat că ar avea cunoștință de așa ceva, iar liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost nevoit să declare presei că subiectul desființării pensiilor private nu a fost discutat în Coaliție și că nu există pe lista de subiecte luate în calcul de Guvern. 

În culise însă, a existat un ping-pong de acuzații între PNL și PSD legat de subiect, liberalii acuzându-i pe PSD-iști că au strecurat desființarea pensiilor private fără să-i anunțe, iar social-democrații susținând că liberalii au „scurs” subiectul pentru a-l pune pe Ciolacu într-o lumină prostă în ziua asumării răspunderii. 

Unul dintre liderii USR din Ardeal, deputatul Pollyanna Hangan, atrage atenția pe acest subiect: „Atenție, români! Gașca Ciolacu&PNL vrea să naționalizeze Pilonul 2 de pensii, banii tăi de mâine. E ca și cum ți-ar intra în casă și ți-ar fura din economii. INACCEPTABIL!

O astfel de măsură e o amenințare la adresa viitorului tău și al economiei naționale. Dacă Guvernul vrea să economisească, să renunțe mai întâi la pensiile speciale, nu să pună mâna pe banii tăi!

Haideți să spunem STOP acestor abuzuri! ÎN 2024 avem cu toții ocazia de a le spune găștii Ciolacu-PNL ajunge! Fii gata să îți protejezi viitorul!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *