Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Un tânăr din Oșorhei a fost reținut de polițiști după ce a fost depistat drogat la volan

Marți, 26 septembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier Bihor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un tânăr de 22 de ani, din comuna Oșorhei, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

În cursul aceleiași zile, la ora 14.00, bărbatul de 22 de ani a fost depistat în trafic, de polițiștii Biroului Rutier Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Oradea.

În urma testării preliminare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *