Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

AUR l-a întâmpinat în Hunedoara cu huiduieli pe Ciolacu! Bârstan: Ciolacu, unul dintre artizani distrugeri țării se afla în Hunedoara, județul pe care PSD-ul, l-a făcut praf

Şeful Guvernului, Marcel Ciolacu, efectuează astăzi o vizită de lucru în judeţul Hunedoara, prilej cu care zeci de membri AUR au protestat. Aceștia l-au acuzat pe liderul PSD că nu face nimic pentru județul Hunedoara.

Liderul AUR Hunedoara, Tiberiu Bârstan, a declarat, fiind prezent la protest: „Ciolacu, unul dintre artizani distrugeri țării se afla în Hunedoara. Județul pe care PSD-ul, l-a făcut praf. Cum pot unii oameni să aibă o atitudine umilă, de slugă, în fața unora care au distrus România. Fără cuvinte. Atitudinea corectă este primirea făcută de noi. Nu poți să fii umil în fața acestor nemernici care au dus țara spre un dezastru generalizat”.

Loading

1 thought on “AUR l-a întâmpinat în Hunedoara cu huiduieli pe Ciolacu! Bârstan: Ciolacu, unul dintre artizani distrugeri țării se afla în Hunedoara, județul pe care PSD-ul, l-a făcut praf

 1. ,, Ciolacu, unul dintre artizani distrugeri țării se afla în Hunedoara. Județul pe care PSD-ul, la făcut praf. ”

  Asta e pregătirea academică a șefului AUR Hunedoara?

  În aceste condiții, cum te poți erija ca o alternativă de salvare, de însănătoșire a României când educația ta este atât de precară?

  Cum te poți vedea în funcții publice când nu ai nicio pregătire ?

  Cum te poți autointitula naționalist, patriot când nu îți cunoști și nu îți respecți limba maternă?

  Cum ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *