Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cristian Sipoș, de la Sărbătoarea Cepei din Mihai Viteazu: Un produs românesc este cumva o investiție emoțională dar și una logică, în sănătate

O delegație a filialei județene AUR Cluj a fost prezentă astăzi la poarta de intrare în Apuseni, frumoasa comună Mihai Viteazu, mai exact la tradiționala Sărbătoare a Cepei. Delegația a fost condusă de liderii județeni AUR, Cristian Sipoș și deputatul Ilie-Alin Coleșa.

„Ne-am bucurat că am văzut mulți oameni de-ai locului cu produse delicioase din Mihai Viteazu și/sau comunele din zonă.

Produsele de aici sunt mai sănătoase, mai legate cu obișnuințele noastre, gusturile noastre. O țară care pune accent pe import alimentar va deveni în scurt timp o țară săracă. A cumpăra un produs românesc înseamnă în primul rând a-ți ajuta vecinul. Dacă vecinul tău va trăi mai bine bine și tu vei avea o calitate a vieții mai bună.

Să cumperi un produs românesc este cumva o investiție emoțională dar și una logică, este o investiție în primul rând în sănătate. Un produs local pe care nu trebuie să îl transporți mii de kilometri, de pe alte continente, are mai puțini conservanți, mai puține soluții pe legume și fructe” ne-a declarat Cristian Sipoș.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *