Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Laurențiu Nistor a fost reales președinte al PSD Hunedoara

Pentru noi faptul că Laurențiu Nistor a fost reales președinte al PSD Hunedoara nu a fost nicio surpriză. De aceea, cu o zi înainte de conferință, scriam – Nistor 007. No time do die. Cel mai vechi președinte al PSD din teritoriu, de la Ponta, la Dragnea, Dăncilă și până la Ciolacu.

Ieri, vineri, 29 septembrie, în prezența a sute de social-democrați, a premierului Ciolacu și a conducerii PSD, Laurențiu Nistor a fost reconfirmat lider al PSD Hunedoara.

„Este un vot care mă onorează, dar mă și responsabilizează în același timp, atât ca președinte al organizației județene a Partidului Social-Democrat, cât și ca președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Mulțumesc colegilor din conducerea Partidului Social-Democrat, care au fost astăzi alături de mine, mulțumesc liderilor organizațiilor PSD din județele vecine care ne-au onorat cu prezența, dar și liderilor și reprezentanților formațiunilor politice, altele decât PSD, care au onorat invitația noastră și au susținut alocuțiuni.

Mulțumesc tuturor delegaților pentru prezență și pentru votul acordat și mulțumesc tuturor membrilor și simpatizanților pentru susținerea pe care mi-au acordat-o de-a lungul timpului” a declarat după realegere liderul Hunedoarei.

Nistor a mai mulțumit primarilor și premierului pentru suport și prezență: „Premierul Marcel Ciolacu a fost întotdeauna alături de noi și, ori de câte ori am avut nevoie de implicarea Guvernului, mi-a acordat imediat sprijinul. Îi mulțumesc și Ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, care este și prim-vicepreședinte al PSD, pentru deschiderea acordată în realizarea proiectelor de infrastructură mare, care nu sunt deloc puține și care sper să demareze cât mai repede. Îi mulțumesc și prietenului meu, senatorul Paul Stănescu, pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat de-a lungul colaborării noastre pe linie politică, dar și administrativă.

Mulțumesc și primarilor noștri, interesați de dezvoltarea județului Hunedoara și cu care sper să am în continuare o colaborare excelentă”.

Loading

1 thought on “Laurențiu Nistor a fost reales președinte al PSD Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *