Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Trei cărți despre istoria moților și despre viața lui Avram Iancu au fost lansate în Câmpeni

Trei cărți despre istoria moților și despre viața lui Avram Iancu au fost lansate în Câmpeni – ,Moții” de Ioan Rusu Abrudeanu, ,,Avatarurile Moțului Lazăr” de Ioan Bâscă și de nr. 74 al Revistei ,,Iancule Mare” de Tiberiu Groza.

Primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca, a avut cuvinte de laudă și încurajare pentru scriitori: „Stimați scriitori, că scrieți proză sau poezie, că marcați în cărțile dumneavoastră istoria eroilor noștri naționali sau tradițiile noastre, sunteți cu toții valoroși pentru comunitatea noastră și pentru societatea românească.

Sunt convins că operele dumneavoastră sunt deosebite iar lecturarea lor va aduce un plus de valoare pentru fiecare cititor. Administrația publică locală vă va sprijini în continuare cu tot ceea ce aveți nevoie. Cultura este importantă pentru noi toți”.

Evenimentul a fost datorat și unei bune coordonări dintre Societatea Cultural-Patriotică Avram Iancu Filiala Câmpeni, Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, Biblioteca Orășenească ,,Avram Iancu” Câmpeni, Colegiul Național ,,Avram Iancu” Câmpeni, Consiliul Local și Primăria Orașului Câmpeni.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *