Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Vetuța Stănescu: PNL Hunedoara se OPUNE vehement creșterii prețului la apă, în Valea Jiului

Deputatul Vetuța Stănescu și totodată președintele PNL Hunedoara, a anunțat că PNL Hunedoara se OPUNE vehement creșterii prețului la apă, în Valea Jiului.

„PNL Hunedoara se OPUNE vehement creșterii prețului la apă, în Valea Jiului. PSD vrea să crească prețul și dezinformează, pentru ca nu există nici un pericol să pierdem bani europeni, e vorba doar de voința unor oameni, care VOR PROFITURI mai MARI pentru Apaserv!” a anunțat deputatul Vetuța Stănescu.

Amuzant este faptul că solicitarea liderului PNL Hunedoara a fost făcută chiar în „casa” PSD Hunedoara, cu ocazia realegerii președintelui Nistor. Curajoasă doamna Președinte!

Joi, 28 septembrie, la sediul PNL Petroșani, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi și prefectul de Hunedoara, Călin Petru Marian, au organizat o conferință de presă, subiectul fiind intenția operatorului regional de apă și canalizare, S.C. Apa Serv Valea Jiului S.A., de a scumpi din nou substanțial prețul unui metru cub de apă, cu aproape 50% în următoarele trei luni.

Cei doi liberali s-au arătat nemulțumiți de noile scumpiri anunțate.

Loading

2 thoughts on “Vetuța Stănescu: PNL Hunedoara se OPUNE vehement creșterii prețului la apă, în Valea Jiului

  1. Doamne ce instabil politic a devenit PNL. Consilierii PNL Brad au votat în Consiliul Local al municipiului Brad cu două mâini creșterea tarifului la apa potabilă și canalizare. Au votat toate creșterile de tarife la utilități inițiate de primarul PSD. Câtă demagogie și ipocrizie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *