Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Florin Cazacu: Mi-e prietenă Europa dar îmi e dragă România! Să avem mare grijă, să nu vindem țara pe nimic

Domniile voastre care citesc această umilă fițuică, i-au văzut vreodată pe Ciucă sau Ciolacu, ultimul premier și cel în funcție, vorbind liber? Adică, vreodată ați sesizat vreo urmă de talent retoric la primii doi oameni politici ai țării? Ca să nu mai vorbim de Klaus Werner Iohannis.

Vi se pare că există mulți politicieni care vorbesc coerent, pe fir logic de la A la Z și cu ceva talent oratoric în piața politică actuală? Vă spunem noi, nu sunt. A fost în ultimii 15 ani Crin Antonescu și cam atât. Și poate Vadim Tudor chiar dacă spunea multe aiureli.

Bun, vineri, la conferința PSD Hunedoara, la realegerea lui Nistor în fruntea județului, primarul din Brad, Florin Cazacu a avut un discurs argumentat și frumos, un discurs peste mulți politicieni de la centru, spus cu creierul și inima, nu citat, ci rostit.

Pare banal dar de față cu sute de oameni să vorbești coerent și logic, e floare rară azi în politichia mioritică.

Vă redăm discursul. Bun orator, Florin Cazacu. Cu siguranță cel mai bun orator politic din Hunedoara.

Loading

1 thought on “Florin Cazacu: Mi-e prietenă Europa dar îmi e dragă România! Să avem mare grijă, să nu vindem țara pe nimic

  1. Nu-l mai cred pe Cazacu de la mineriade, deși ar trebui să-mi mulțumească că l-am salvat, fiind din Brad. De ce nu-l mai cred? Deoarece la deschiderile de an școlar are același discurs, presupun învățat pe de rost, la cele trei instituții școlare din Brad, chiar dumneavoastră afirmați, domnule Voicu Ienci:”nu mai primiți politicieni la dschiderea anului școlar” ,eu nu-l mai cred! Cel puțin până nu le decontează banii pe transport elevilor navetiști,care reprezintă 70% din elevii Liceului din Brad. A pronunțat la ultima mea deschidere de an școlar : „Corpul profesional” în loc de „Corpul profesoral”. Copiii se amuzau………Eu ,unul nu-l mai cred. Ar trebui să fie 15000 de Alin Cioară în Brad pentru a se schimba CEVA!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *