Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Marius Hațegan: Zeci de constructii noi de-a lungul Transalpinei de Apuseni

Lucrările la cel mai specatculos și modern drum din Ardeal – Transalpina de Apuseni a determinat ridicarea a zeci de construcții noi.

„O administrație eficientă e una care dezvoltă comunitățile. Nu este nici un secret, pentru nimeni care cunoaște măcar puțină administrație, că eficiența aleșilor locali este dată de modul în care gestionează și dezvoltă o comunitate.

Pentru asta e nevoie de idei și proiecte, dar mai ales de seriozitate și determinarea de a le duce la bun sfârșit.

Transalpina de Apuseni, un drum de 80 km, modernizat de Consiliul Județean, este dovada acestei seriozități și a faptului că, dacă vrei, dacă ești dispus să îți sufleci mânecile și să muncești, atunci orice este posibil.

Zecile de construcții, apărute recent în zona noului drum, sunt dovada clară că o zonă se poate dezvolta, cu condiția ca administrația publică să fie una eficientă.

Vom continua și vom finaliza acest proiect, așa cum vom face cu toate proiectele pe care le propunem cetățenilor. Lucrările la Transalpina de Apuseni sunt in grafic. Tuturor, drumuri bune” a anunțat Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *