Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Militaru Alexandra, președinte OFSD Beiuș, a demisionat din PSD și din Consiliul Local Beiuș

Încă o lovitură pentru PSD Beiuș, după plecarea fostul președinte, Stela Babău: Militaru Alexandra, președintele OFSD Beiuș, a demisionat din PSD și din Consiliul Local Beiuș.

„Mi-am asumat, ca și consilier local, să reprezint cu prioritate interesele cetățenilor iar prin activitatea mea în cadrul Consiliului Local, prin luările de cuvânt, prin solicitările pertinente adresate factorilor de decizie din UAT Beiuș, prin sancționarea derapajelor, cred că mi-am îndeplinit cu onoare această responsabilitate.

Mi-am asumat rolul de a fi criticată pentru opiniile mele chiar în rândul organizației al cărui membru sunt. Am făcut-o exclusiv din dorința de a-mi aduce contribuția de cetățean activ la viața comunității, punând, primordial – după cum am specificat – interesul cetățeanului, al urbei, secondat de interesul de partid.

Din nefericire nu m-am bucurat nici de susținerea, așa cum ar fi  trebuit ea să fie, a colegilor consilieri locali, social democrați, nici de susținerea în cadrul organizației PSD locale.

Sunt conștientă că, prin modul meu, deschis, transparent, de a face politică, de a-mi asuma proiectul la care m-am angajat, prin activitatea mea combativă în cadrul Consiliului Local Beiuș, mi-am atras animozități, dar acesta este modul meu de acțiune, de membru de partid și  cetățean activ al comunității, respingând modul domniilor voastre de a face politică!

Sunt cetățean, sunt ales local aflat în slujba cetățeanului, înainte de a fi membru de partid!

Constat, este opinia mea, că în acest an preelectoral nu mai există, din partea organizației PSD Beiuș, preocupare pentru interesul cetățeanului, toată lumea este focusată pe calcule electorale și funcții interne, nu mai reușim să avem un dialog real, fiind păcat să continui într-o poziție din care nu pot să fac ceea ce cred că se poate face și ceea ce așteaptă oamenii de la mine!

De aceea cred că este corect să părăsesc echipa în care nu mă regăsesc!” a precizat în demisie, Militaru Alexandra.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *