Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Seplecan: Ne-am săturat de vorbărie politică. Am construit în medie mai puțin de 45 de km/an până la Sorin Grindeanu care a luat taurul de coarne!

Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, în prezent membru PSD, a declarat recent că tot ceea ce ar trebuie să conteze astăzi în România este modernizarea infrastructurii, nicidecum vorbăria politică inutilă.

„Cu siguranță că acea calitate a vieții de care se tot vorbește nu trebuie măsurată în consum, ci în investiții în infrastructură care produce bunăstare pe termen lung, nu imediat, „stomacal”. În 2023, România a depășit 1000 de km pe când Ungaria avea 1800 km încă de acum câțiva ani….

Faptul că în 30 de ani am construit în medie mai puțin de 45 de km/an ar trebui să fie temă de dezbatere, nu discuții ideologice sau geopolitice/război inutile. Sorin Grindeanu a luat însă taurul de coarne! Este cu siguranță cel mai bun ministru al transporturilor din ultimii 30 de ani” a declarat Seplecan.

Declarația vine în contextul în care în luna septembrie, o dată cu inaugurarea noului tronson al Autostrăzii Transilvania (A3) de aproape 14 km între Nușfalău (județul Sălaj) și Suplacu de Barcău (județul Bihor), țara noastră a trecut de un prag simbolic de 1000 de km de drumuri de mare viteză – autostradă sau drum expres.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *