Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Maestre Gruian, chapeau bas! Vă întoarcem cu respect considerația!

Mereu ni s-a părut Alexandru Gruian un tip înțelept și inteligent. Un jurnalist care-și face meseria bine și care punctează când trebuie.

Alexandru Gruian a fost și onest și elegant cu echipa Apuseni Info, motiv pentru care îi mulțumim. Dumnealui este cel puțin un Talleyrand al Hunedoarei, un ambasador al eleganței și noi 🙂 niște juni iacobini precum Maximilien de Robespierre.

Hahahhaaaa… No da băieți. Să știți că asta ni valoarea (la minim 600.000 unici pe lună, mai multe nu ar fi de spus). Suntem buni, suntem citiți, când avem chef lăudăm (cum nu laudă nimeni), când avem chef criticăm (f**tem, cum nu fu*e nimeni), well….. cotețari să trăim din umbre de la jupâni de pe SEAP nu suntem, ni stomacul plin, plin plin… Scriem pe chef, nu pe comandă, de la articole black tie sau academice, la harneală à la Micro 7 din anii `90.

Și ca să dăm și noi de la noi, cheers Antena 3 Deva și Ana Maria Barb, acolo chiar se merită să participe politicienii județului, că sunt jurnaliști cu vizibilitate, nu un coteț de tonomat.

Respect, Antena 3 Deva.

P.S. Pentru colegii de breasla, presa a treia putere în stat. Nu a patra. Pace fraților!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *