Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Raiul din Carpați, Apuseni, ideal de vizitat toamna: Poarta Zmeilor, râuri, mănăstiri, Cascada Șipote și Peștera Huda lui Papară pot fi vizitate!

Iubitorii de munte care doresc să se bucure de câteva zile de liniște, departe de agitația orașului mare, într-o zonă incredibil de pitorească ce descoperă peisaje excepționale toamna, pot opta pentru Sălciua, Munții Apuseni.

„Dintre activitățile care se pot practica aici, pe lângă drumeții pe trasee de toate dificultățile, se pot face plimbări cu mocănița și true rafting pe Arieș. Căsuțele vechi, acoperite cu cetină, pădurile și crestele munților oferă un peisaj aparte ce va încânta pe oricine.

De vizitat în zonă sunt, printre altele, Cascada Șipote, Poarta Zmeilor, multe râuri, mănăstiri, Peștera Huda lui Papară care adăpostește cea mai mare colonie de lilieci din Europa (80.000), Scărița Belioara. De amintit sunt și preparatele tradiționale, oferite cu drag de gazdele primitoare, la prețuri mult mai accesibile decât pe Valea Prahovei” arată cei de la romaniamama.ro

sursă video: Fotografi Hai-Hui

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *