Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Vine frigul în România: Minimele vor fi mai scăzute și vor coborî sub 0 grade în depresiuni

Vine frigul în România, anunță meteorologii: Temperaturile coboară spre 0 grade!

„Avem un semnal că se va răci duminică în jumătatea de nord a țării, luni și în cealaltă jumătate, așa că este foarte probabil ca în prima zi a săptămânii care urmează temperaturile maxime să fie undeva între 12…13 grade până la cel mult 17…18 grade. Însă această răcire nu ne spune neapărat că se instalează toamna, pentru că săptămâna următoare va avea variații termice pe încălzire. Deci va fi o răcire de scurtă durată. 

Apar și ploile, însă acestea sunt pe arii restrânse, pentru perioade scurte de timp, în această după-amiază în jumătatea nordică, la noapte în centru, mâine în jumătatea sudică, apoi pe arii mai restrânse mai apar în jumătatea estică a teritoriului. Însă nu suficient cât să acopere deficitul de umezeală din sol.

Minimele vor fi mai scăzute și vor coborî sub 0 grade în depresiuni, cel mai probabil cu acel episod de răcire se vor duce destul de jos, pentru că deja am avut minime negative de -1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei”, a declarat meteorologul Alina Șerban, la Antena 3 CNN. 

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *