Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Iulian Balaj: Sala de sport de la Liceul Tehnologic Unirea din Ștei este în curs de finalizare

Primarul din Ștei, Iulian Balaj, a aununțat că sala de sport de la Liceul Tehnologic „Unirea” din Ștei este în curs de finalizare.

„SALA DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘCOLARĂ care se construiește în incinta Liceul Tehnologic Unirea(lângă terenul de sport sintetic) este in faza de finalizare a execuției lucrărilor.

Valoarea proiectului depus de PRIMĂRIA ȘTEI și finanțat prin Compania Națională de Investiții, este 3.000.000 lei și reprezintă un prototip cochet, folosit la nivel național, de dimensiuni reduse datorită spațiului limitat din incinta școlii, dar care are avantajul unor cheltuieli de întreținere reduse.

Elevii vor beneficia de condiții foarte bune în noua locație, iar la sala propriu-zisă, construcția mai cuprinde vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice, precum și dotările cu echipamentul din dotare.

Vechea sală nu mai corespunde din punct de vedere tehnic și al condițiilor igienico-sanitare, este amplasată într-o zonă a orașului unde deplasarea elevilor crează disconfort acestora și pune în pericol securitatea elevilor în traficul spre această locație” a anunțat primarul Iulian Balaj.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *