Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Festivalul Național de Interpretare a Romanței din Zlatna revine în 28 – 29 octombrie

Festivalul Național de Interpretare a Romanței „Te-aștept pe-acelasi drum…”, din Zlatna, revine în 28 – 29 octombrie care ajunge astfel la cea de-a XIX-a ediție.

Ce puteți aștepta de la acest festival?

  • Recitaluri Emotionante: Interpreți de top din întreaga țară vor încânta publicul cu interpretări magice ale celor mai frumoase romante și melodii de dragoste.
  • Competiție Incitantă: Asistați la competiția celor mai buni interpreți ai romantei, care vor concura pentru a câștiga inimile publicului și premii prestigioase.
  • Atmosferă Romantică: Festivalul se va desfășura într-un decor de poveste, cu lumini calde, flori și momente speciale de subliniat dragostea și pasiunea pentru muzică.
  • Interacțiune Socială: Festivalul va oferi oportunitatea de a cunoaște alți iubitori de muzică și romantism, creând legături de neuitat.

„Salvați data în calendarul vostru și pregătiți-vă inimile pentru o experiență muzicală și romantică ca nicio alta! Așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm de momente de neuitat alături de voi la Festivalul Național de Interpretare a Romantei „Te-aștept pe același drum…”, Ediția a XIX-a, care va avea loc în perioada 28-29 octombrie 2023” au anunțat organizatorii.

Regulament Concurs:
https://drive.google.com/…/1zKNK0q4RrtNLtYrzYCC…/view…

Fișă de înscriere festival:
https://drive.google.com/…/16wvXjsSGWId6Sb9CPgM…/view…

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *