Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Florin Nuțea: George Simion reprezintă deșteptarea pentru societatea românească și mai ales pentru viitoarele generații

Ultimele săptămâni au produs o agitație destul de profundă în politica brădeană, după ce Dorin Sorin David a intrat în AUR, apoi a anunțat că pune pe pauză politica datorită unor nemulțumiri legate de conducerea județeană a AUR.

Între timp, niște personaje mediocre, cu puțină școală și pricepere a vieții în general, aflate la dispoziția vechilor partide din Brad au intrat în rândul naționaliștilor brădeni, se pare că cu largul concurs al Devei.

Având în vedere că pe undeva se dorește și ejectarea lui Florin Nuțea din filiala locală, doar pentru că își permite să contrazică șefii am decis să-l chestionăm în legătură cu implicarea sa în politică, direct și fără ocolișuri.

Florin, ești cu siguranță un personaj pitoresc al politicii din Brad. Băiatul tatuat, cu șapcă, care iese din sală și apoi face politică. De ce prejudecăți te-ai lovit? Ce le spui celor care te „judecă” politic după tatuaje?

Nuțea: Suntem diferiți! Cel mai important este să nu judecăm. Cu toții știm că în spatele unei imagini se ascunde o poveste de viață, astfel că, pentru ca o societate să fie cu adevărat sănătoasă, trebuie să nu mai judecăm o carte după copertă. Omul, precum cartea, trebuie descoperit. Îmi doresc ca toți cei care mă judecă, să asculte, să gândească ceea ce spun și nu uite că dincolo de imagine… contează sunetul!

L-am mai întrebat pe unul dintre membri fondatori ai mișcării AUR Hunedoara care este activitatea pe care o preferă mai mult, cea de lider de sindicat sau cea de politician?

Nuțea: Ambele activități au ceva în comun: OMUL! Eu nu mă consider nici lider de sindicat, nici politician, dar încerc, prin respectarea cuvântului, respect, credință și exemplu, să fiu un om dintre oameni, pentru oameni.

Ești unul dintre cei mai vechi membri ai AUR din Hunedoara și unul dintre potențialii candidați AUR la primăria Brad. Ce poate face AUR pentru Brad și Hunedoara?

Nuțea: Cumva oamenii s-au săturat de partidele, ai căror membrii spun “VOM FACE”, ca și cum ar fi atotștiutori iar oamenii simpli trebuie să se mulțumească cu ce primesc. E timpul pentru o altfel de gândire, o altfel de administrație. E timpul pentru “alături de oameni, vom face ceea ce au EI nevoie și împreună cu ei, vom decide cum vrem să arate viitorul nostru, ca oraș, ca societate”

Ce înseamnă pentru tine George Simion? Ce poate însemna pentru România, George Simion?

Nuțea: Pentru mine George Simion reprezintă omul care a aplicat celebra frază din imnul național “Deșteaptă-te Române”. El reprezintă deșteptarea, pentru societatea românească și mai ales pentru viitoarele generații.

În încheiere, Florin Nuțea a mai precizat că ar vrea ca lumea să înțeleagă de ce să vină lângă AUR și nu alte partide: „pentru că este TIMPUL! Este timpul nostru, al celor care credem că o administrație se face cu viziune, nu cu sfidare, corupție și tiranie. Este timpul credinței, al respectării valorilor care ne-au pus pe cele mai înalte culmi ale istoriei, culturii sau sportului, este timpul respectului în și pentru familie și societate, este timpul să ne gândim CE LĂSĂM COPIILOR NOȘTRI?. Poate nu suntem perfecți și cu siguranță nu vom fi niciodată, dar ceea ce știu sigur este că AUR este alternativa corectă pentru un viitor frumos al României”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *