Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Tișe: Realmente nu am luat o decizie dacă voi continua la Consiliului Județean sau nu

Alin Tișe a declarat la Napoca FM că încă nu a luat decizia dacă va candida sau nu, din nou, la șefia județului Cluj. Pe de o parte afirmația liderului liberal este legată de „greutatea” unor liberali din interiorul PNL Cluj, însă și mai interesat este Alin Tișe de factorii naționali, mulți apărând la televizor fără să aibă măcar un vot uninominal în spate.

„Sincer nu m-am gândit ce urmează. Poate urma chiar un capăt de viață politică, poate urma orice. Nu știu. Este prematur să mă gândesc. Urmează să discutăm în partid cu colegii. Sondajul pe care îl vom face și va da o imagine a județului, a orașului, va spune exact cum stăm fiecare dintre noi, iar partidul va lua o decizie.

Astăzi este prematur să răspund. Realmente nu am luat o decizie dacă voi continua la Consiliului Județean sau nu. Nu am discutat deocamdată nici cu colegii, nici eu personal nu m-am gândit exact în ce direcție voi merge. Cred că în primăvara anului viitor, cam cu câteva luni înainte de alegeri, de obicei așa se întâmplă în partide.

Se face o analiză, se stabilesc vectorii care pot aduce voturi și de acolo se construiește practic o campanie electorală. La PNL Cluj încă nu s-a discutat asta, nici la primărie, nici la Consiliul Județean, nici la parlamentare, europarlamentare. Se va anunța când vom ști pentru că totul este transparent, a declarat Alin Tișe, la un Napoca FM.

După cum bine se știe, președintele Consiliului Județean Cluj este unul dintre liberalii din Ardeal destul de incomod la București, având deseori poziții publice personale și imperative cu privire la partid și la ce oameni sunt promovați în ministere.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *