Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Vară-n toamnă: Temperaturile vor fi în creștere de la o zi la alta! Vor fi și 27 °C

După temperaturi neobișnuit de scăzute pentru data din calendar, vara se întoarce.

„Temperaturile vor fi în creștere de la o zi la alta, astfel încât joi contăm pe un ecart cuprins între 19 până la 27 grade iar sfârșitul de săptămână, ziua de vineri, să aducă valori chiar de 29 grade, inclusiv în Capitală.

Rămân de interes minimele mai coborâte pe parcursul următoarelor nopți. Revin și posibile precipitații, mai ales spre finalul săptămânii, în special în partea de vest, centru și nord a țării”, a explicat Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) Antena 3 CNN

Cum va fi vremea miercuri, 11 octombrie?

Miercuri, 11 octombrie, conform ANM, vremea se va încălzi ușor față de zilele precedente, astfel că valorile de temperatură se vor situa în jurul normelor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 24 grade, iar cele minime se vor încadra între 4 și 14 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre 1…2 grade. Dimineața și noaptea, îndeosebi în centrul țării se va semnala ceață.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *