Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Și fără permis și cu lemne furate: Bihoreanul a fost imediat reținut de polițiști!

Marți, 10 octombrie a.c., la ora 12.58, în localitatea bihoreană Ciutelec, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au depistat în trafic un bărbat de 57 de ani, din comuna Popești, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, acesta transporta cu autoutilitara 0,4 metri cubi de material lemnos, fără documente legale de proveniență.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului Rutier Marghita au dispus reținerea bărbatului de 57 de ani, pentru 24 de ore, în Centru de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Totodată, în ce privește materialul lemnos transportat fără documente legale, cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *