Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Vetuța Stănescu, după numirea lui Heiuș la Curtea de Conturi: Este, fără doar și poate, unul dintre cei mai buni finanțiști din România

Fostul președinte al PNL Hunedoara, fost deputat și recent fost șef al ANAF, Lucian Heiuș, este începând de astăzi, vicepreședinte al Curții de Conturi a României.

Știrea circula în redacțiile ziarelor locale încă de ieri, însă astăzi, liderul PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, a venit și cu un mesaj de încurajare: „Colegul și prietenul meu Heius Lucian Ovidiu, de care mă leagă o lungă perioadă de colaborare, este, începând de astăzi, vicepreședinte al Curții de Conturi a României, un mandat pentru 9 ani acordat conform legii în urma votului din plenul Parlamentului.

Lucian Heiuș este, fără doar și poate, unul dintre cei mai buni finanțiști din România, un om respectat pentru profesionalismul său, pentru seriozitate, implicare și determinare.

Îi urez mult succes în această nouă provocare profesională și am convingerea că va obține rezultate foarte bune aici, la Curtea de Conturi, așa cum s-a întâmplat în toate domeniile în care a activat

Ce mesaj a transmis fostul șef al ANAF, Lucian Heiuș, după depunerea jurământului?

„Astăzi am depus jurământul în calitate de Vicepreședinte al Curții de Conturi a României, în fata Președinților Senatului și Camerei Deputaților.

În parcursul meu profesional am colaborat și muncit, o lungă perioadă, alături de colega mea, deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL -filiala Hunedoara. Îi mulțumesc pentru sprijinul acordat!

Le mulțumesc colegilor mei liberali alături de care am realizat multe proiecte în acești ani și le doresc cât mai multe succes!” a declarat Heiuș.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *