Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ciolacu, prețios, despre repatrierea românilor din Israel: Nu transformăm statul în Crucea Roșie

Premierul Ciolacu le-a reamintit românilor că în Israel e război și că „nu putem face pelerinaj în această perioadă”.

„Nu există zboruri umanitare. Nu putem transforma România și companiile românești în Crucea Roșie. În funcție de cei care s-au deplasat și au fost repatriați, în funcție de veniturile lor, statul român la anumite persoane vulnerabile le va înapoia banii. Mai mult, am văzut un preț fix la Tarom de 350 de euro. Le mulțumesc celor de la Tarom pentru decizie pentru că ei, prin acest preț, și-au acoperit numai costurile. mai mult, foarte multe companii nu au riscat. Tarom a făcut acest lucru”, spune Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu i-a rugat pe români să înțeleagă gravitatea situației și să nu își pună viața în pericol: „Eu am o singură rugăminte – să înțelegem că în Israel este război, să înțelegem situația și gravitatea și că nu putem face pelerinaj în această perioadă. Știm că există cetățeni români care poate nu au fost suficient de atenți la avertizările statului român și MAE și au continuat să meargă în Israel, unde au constatat că vor trebui să se întoarcă de urgență, pentru că pelerinajul este închis”.

Loading

2 thoughts on “Ciolacu, prețios, despre repatrierea românilor din Israel: Nu transformăm statul în Crucea Roșie

  1. Felicitări la domnul Ciolacu pentru domnul Laurențiu NISTOR,presedintele CJ Hunedoara si aparitia pentru a doua oară in acest an,în „Newsweek”.
    Aceleași abuzuri, ilegalități și haos chiar după plecarea fostului director Arion.
    Aceiași șefi profitori,cu firme,pe combinații,pusi doar pe ciubucuri,bransamente ilegale,folosirea muncitorilor la treburi casnice sau diverse comisioane.
    Superb…

  2. Important e să salvăm ucrainienii și afacerile lor,pe romani …mai vedem,este Marcelino ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *