Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Doi tineri aflați în arest preventiv la domiciliu au cerut instanței să le permită să se căsătorească! Mireasa a vrut și la coafor!

Doi tineri din comuna Crișcior, județul Hunedoara, aflați în arest preventiv la domiciliu, fiind acuzați de lipsire de libertate, au cerut instanței Judecătoriei Brad să le permită să iasă din arest pentru a se căsătorie, arată Știri din Hunedoara.

„Apărătorul ales al inculpaţilor, solicită admiterea cererii astfel cum a fost formulată şi precizată, pentru motivele expuse pe larg în cuprinsul cererii, respectiv să li se permită să părăsească domiciliul în data de 11.10.2023, în intervalul orar 08:00-10:00, pentru a se deplasa la (…) în vederea întocmirii şi ridicării certificatului prenupţial, apoi să meargă la medicul de familie să le completeze acel certificat şi la Primăria comunei Crişcior pentru înregistrarea şi perfectarea actelor cununiei celor doi inculpaţi. Apreciază cererile întemeiate şi dovedite cu invitaţia depusă la dosar, inculpaţii se află în această situaţie nefericită, însă consideră că nu există nici un motiv pentru ca căsătoria să nu aibă loc din cauza măsurii preventive, iar cu zece zile înainte de nuntă invitaţii au confirmat prezenţa la eveniment şi sunt plătite toate avansurile pentru nuntă. De asemenea, apreciază întemeiat şi al doilea capăt de cerere, pentru ca inculpata să se ducă la coafor pentru a se vopsi”, se arată în motivarea deciziei instanței.

Mireasa a vrut și la coafor. Care a fost decizia instanței? Citiți materialul jurnaliștilor de la Știri din HunedoaraNuntă din arest, în comuna Crișcior. Doi tineri, acuzați de lipsire de libertate, au cerut instanței să îi elibereze din arest la domiciliu pentru a se putea căsători

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *