Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) Lucian Mîndruță a ajuns la Brad: Ea e Sanda. E frizeriță în Brad, Hunedoara! In Brad, un tuns e cam la jumatate de pret fata de Bucuresti!

Lucian Mîndruță a venit la Brad să o cunoască pe Sanda, frizerița din Brad.

„Ea e Sanda. E frizerita in Brad, Hunedoara. A invatat de un an meseria asta. Inainte facea cablaje auto intr-o fabrica si, spune ea, salariul era cam mic pentru nevoile ei: creste singura un copil. A ramas totusi aici, intr-un oras altadata minier, in care veniturile sunt mici si visele de plecare mari.

Are un motiv surprinzator pentru care n-a luat calea strainatatii. Dar nu vi-l zic acum. Cine a recomandat-o pentru “Da-mi un motiv pentru care ai ramas acasa”, proiectul meu din toamna asta? Chiar ea. M-a rugat sa vin, sa filmez si sa ii spun povestea. Zis si facut. In seara asta o ascultati” și-a povestit aventura din Brad, Lucian Mîndruță.

Și extrem de interesant este faptul că avem de a face cu o frizeriță căreia îi place să citească….și se pare că și să scrie, într-o mare de românași nepăsători când vine vorba de citit și scris.

Sanda are chiar un blog unde scrie – https://sandablog.com/

„Numele meu e Sanda, noul tău prieten al relațiilor sociale. Deși la baza meseriei sunt frizer, am ajuns la concluzia că pasiunea mea cea mai mare e să citesc. De vreo 4 ani de când o fac intens am acumulat o experiență vastă pe care vreau să o împărtășesc și cu tine” arată Sanda în prezentarea blogului său.

Loading

1 thought on “(VIDEO) Lucian Mîndruță a ajuns la Brad: Ea e Sanda. E frizeriță în Brad, Hunedoara! In Brad, un tuns e cam la jumatate de pret fata de Bucuresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *