Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Traian Berbeceanu, ironic: Ne fug și dealerii din țară după ședința CSAT de ieri!

Președintele Klaus Iohannis a convocat ședință CSAT, joi, de la 12.00. Printre subiectele aflate pe ordinea de zi este și consumul de droguri printre minori. Alte subiecte privesc evoluțiile situației de securitate din Marea Neagră și planul de înzestrare a Armatei 2024-2033.

Adică, să vă traducem noi, bla-uri, bla-uri și alte bla-uri prezidențiale. În fapt, soluția e simplă: Mai multe fonduri pentru ANA și structurile de specialitate din MAI.

Ne-a plăcut însă foarte tare ironia lui Traian Berbeceanu despre ședinaț CSAT: „Ne fug și dealerii din țară după ședința CSAT de ieri! S-a mai înființat un comitet de luptă antidrog!”. Bun, foarte bun Berbeceanu.

Cine este Traian Berbeceanu?

Traian Berbeceanu, poreclit „Comisarul Cattani”, este un fost polițist român ieșit la pensie (comisar-șef în rezervă). Actual administrator public al Devei, acesta a fost numit în funcția de prefect al capitalei in data de 23 octombrie 2020.

A fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba Iulia. A fost „Polițistul anului” în 2007 si 2013 la categoria „Combaterea Criminalității Organizate”[4] și Polițistul anului 2013.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *