Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Familia tradițională la răscrucea unui nou referendum: „Vrem să punem în matca firească normalitatea, familia așa cum a lăsat-o Dumnezeu” Lider AUR: Pentru noi, conceptul de familie tradițională este esențial!

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a anunţat zilele trecute, demararea demersurilor pentru două referendumuri care vizează familia dintre un bărbat şi o femeie, respectiv plăţile în numerar.

Vrem să anunţăm demararea demersurilor pentru două referendumuri importante, pentru familia dintre un bărbat şi o femeie şi pentru numerar. Se va constitui un grup de iniţiativă la notar, conform legii, strângere de semnături pentru plăţile în numerar, pentru introducerea în Constituţie a plăţilor cu numerar. Am văzut şi în alte ţări că se întâmplă acest lucru, în Austria, în Elveţia”, a precizat Simion la o conferinţă de presă.

Liderul AUR a menţionat, potrivit Agerpres, că ambele referendumuri se pot organiza în aceeaşi zi.

În urma unei conferințe de presă, deputatul AUR de Cluj, Alin Coleșa, a explicat că lupta pentru familie este dificilă dat fiind faptul că tredurile neomarxiste au invadat spațiul public în ultimii ani: Știm cu toții de ce este necesar a defini căsătoria ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie – deoarece este tot mai puternică lupta aceasta globalistă reconstructivistă, de distrugere a familiei și în primă fază această luptă înseamnă impunerea parteneriatului civil ca așa zisă alternativă la căsătorie, scopul fiind de fapt distrugerea căsătoriei.

Și coordonatorul județean AUR Cluj, Cristian Sipoș a precizat că implicarea militanților AUR este totală pentru familia tradițională: „În primul rând este vorba despre a pune în matca firească normalitatea, familia bărbat-femeie. Nu avem nicio problemă cu nimeni, fiecare e liber să-și aleagă viitorul, însă considerăm că statul trebuie să sprijine familia așa cum a lăsat-o Dumnezeu. Pe lângă acest referendum, trag acum un semnal de alarmă cu privire la scăderea natalității, o altă problemă ocolită de temele neomarxiste care atacă tot ce e autentic și românesc” a declarat Sipoș pentru Apuseni Info.

Și în Hunedoara, unul dintre ideologii AUR din Transilvania, avocatul Mircea Mincea, a explicat și de ce partidul naționalist susține un referendum care s-a mai organizat în trecut: „Poate unii cetățeni se vor întreba de ce partidul AUR reia această temă, având în vedere că o astfel de speță a fost supusă unui referendum. Este simplu, pentru că acum cinci ani, referendumul a fost organizat de o asociație non-guvernamentală , respectiv Coaliția pentru Familie, nu de către un partid politic, iar scopul acelui referendum a fost denaturat fiind împins într-o zonă a luptelor politice (…) Noi credem că s-a trecut prea ușor peste voința cetățenilor și nu se pune deloc accentul pe votul efectiv, care așa cum am spus a fost covârșitor în favoarea stabilirii în această modalitate a conceptului de familie”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *