Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Bat clopotele în Hațeg: AUR a făcut un tur de forță în oraș și anunță o echipă de locul 1

Apuseni Info va coborâ în perioada următoare, din nordul județului până în zona Hațeg, și vom încerca să cuprindem informațiile din zonă. Ni s-a părut foarte interesantă mișcarea din weekend, din Hațeg, cei de la AUR participând în număr mare la alegerile organizației locale și întrebându-ne dacă PNLiștii și PSDiștii ar putea-o pune de o poză atât de generoasă ca cei de la AUR.

AUR-iștii sunt pe val, lumea trage la ei precum ursul la mure iar în Hațeg au toate șansele să facă o figură frumoasă la alegerile electorale în 2024.

„Astăzi, în prezența deputatului Ciprian-Titi Stoica și a conducerii județene Alianța pentru Unirea Românilor – Hunedoara a fost validată organizația locală Hațeg.

Am găsit o echipă unită și puternică, care condusă de președintele Goia Marcel Adrian va caștiga cu siguranță alegerile din oraș.️ Așteptăm alături de noi toți hunedorenii care împărtășesc valorile și principiile noastre” a anunțat conducerea AUR Hunedoara.

De remarcat faptul că conducerea județeană a AUR a temporizat alegerile de la Brad pentru a identifica cele mai fericite soluții în viitorul apropiat.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *